S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Wednesday, September 25, 2013

Konsert Rock Amal..!





__________________________________________________

Malu gak nak citer tapi macam tulah aku bila dah pekupkan telinga ngan headphone and dengar lagu. Tambahan pula (pergh ayat..!), headphone aku tuh memang kedap bunyi. Memang takkan dengar punlah apa orang keliling cakap unless kalau ada contact barula aku sedar ada orang panggil aku.

Tiap2 kali dengar lagu jek aku akan TERbuat konsert shok sendiri. Biasanya jadik macam ni dalam lablah, bila aku dok saja2 tak buat ape and dengar lagu. Sampai ada satu hari tuh, sorang labmate yang duduk sikit punya jauh dari aku datang kat aku and cakap, semua lagu aku nyanyi tuh sedap..Wakakaka..! Kena perli kaw2 punya. Aku rasa aku nyanyi dah abeh slow dah..AKU RASALA..haha, aku taktau plak kuat sebenarnya.. XP

Hehehe, tapi aku selalu jek berangan aku jadi rock star..kekekeke. Aku nak jadi drummer tapi ketahuilah korang2 semua, sebenarnya aku paling bodow bidang musik..sekian.. ^^

9 comments:

  1. hahaha.. tudia terbaik.. nasiblah sape yg terpaksa dengar konsert amal Lee kun

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua yg dengar dah pekak dah..kuikuikui..

      Delete
  2. nak otograppp jugakkkkkk...
    kakakkaka

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kalau kita x syokkan dr sdr, sape lg nk syokkan..kehkeh..XP

      Delete