S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Tuesday, November 1, 2016

Mind Therapy: Random Doodle



My first doodle ever.



I had a lot of fun doing this. Thanks to throwing-tantrum laptop.



Feel free to download and colour for your own mind therapy. I had mine when creating this. It keeps me organized, composed and contented.



Media: STAEDTLER pigmentliner 0.5
Double A paper



 This entry is just for the sake of updating blog.



Later, peeps..!





15 comments:

  1. aku mmg fail bab doodle camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neah..ko taktau unless ko try.. Aku pun ingat aku akan fail jugak..XP

      Delete
  2. Baiklah.. aku nak print benda ni dan kaler. Nantikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yusssh, go, Day..! Too bad aku dah terkalerkan strawberries tu semua.. huhuhu..

      Delete
  3. Weh very details weh. Nangis tengok. Apa kata lukis muka aku Lee? Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janganla nanges..bazir ayaq mata sajjjaaa..

      Kalau ada bayaran, tak boleh pun aku bolehkan aje..kekeke..

      Delete
  4. Wohohoo weh aku siap terbayang lukisan ko ni full print atas kain tudung bawal, ataupun shawl dengan background warna light purple, peach ataupun light grey bertona. How prettyyyy~ *mata berkelip2* X3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umak aiiihhh..! Gitteuw sekali imaginationnye..haha.. XP

      Tapi macam cun kan..! XP

      Delete
    2. Confirm cun punya ni, kecikkan sikit ratio lukisan ni, lepas tu full print lineart ni warna light grey atas kain warna peach, or light purple, or even light green... uuuu~ *otak bisnes tetiba* X3

      Delete
    3. Ok, cepat buat.. Aku bagi permission tapi dengan royaltyla of course.. 50-50 UvU

      Delete
  5. Pehhh kagum ah lee kun memang berbakat sejak azali =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeeesssssshhh..idokle keluar2 perut mak terus buleh melukis.. XP

      Delete
  6. Pehhh kagum ah lee kun memang berbakat sejak azali =)

    ReplyDelete
  7. Doodling memang somehow sangat therapeutic.
    Aku sendiri punbila rasa kusut kepala banyak benda tak setel, aku akan duduk bertenang dengan doodling.
    Tapi tak sedetail doodle kau ni laa hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Aku dah lama tak buat traditional art jadi sebab tu jugak kot ketagih and rasa seronok, ringan kepala..
      Hehehe, aku rasa seronok patching up the details.. XP

      Delete