S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Monday, November 7, 2016

Aku rajin 1 (Amaran: Ada kejutan)



Hey guys..


Seperti mana tajuk....ye.. Post ni adalah kerana aku sedang rajin dan inspired by Plain-sama yang memberi penghargaan kepada aku sebagai salah seorang pengomen yang rajin di blog beliau. Plain-sama review blog aku di blog beliau yang ohsem..! Check her out, guys..! Eh, I mean, check her blog out, guys..! ^^


Jadi, aku pun beranganla nak buat perkara yang sama. Aku dah kumpulkan 5 nama yang memang tak hasing lagi di bumi bertuah blog picisan aku ni.. Dorang ni memang tegar, tegar sungguh..tak pernah miss nak komen, biar lambat atau cepat..


Oleh kerana aku taktau nak buat untuk sape dulu, makanya aku cabut hundi.



Nama pertama yang bertuah ialah jeng jeng jeng jeng.......*drum roll.* 


 ZYROXX..!!



So, wallah..! Engkau yang bernama Zyroxx, nah amek hadiah hang..!


 


Yang namanya bukan Zyroxx, pray hard that you might be one of the other 4 remaining. ^^


Thanx, Zyroxx sebab tak berputus asa dengan blog aku..kekeke..


Yang lagi 4 tuh tak bermakna korang tak bertuah cumanya lambat sikitla tuah tu nak sampai. Tuahnya bakal dibuat, jangan risau. Dan yang lain-lain, kalau nak juga, bolehla start komen-komen dengan rajinnya kat sini. UvU Mana tau masa depan aku buat lagi..kannnn?


Aku pun dah ada isi nak update blog lepas-lepas ni..takyah pikir dah.. Pandai tak aku ngelat? Kekeke..


Jyan, guys..!

14 comments:

  1. hehehe.. comeynya duk joget pulak zygha ni.. ahaha

    ReplyDelete
  2. Woahh Lee! Tak sangka aku bertuah mcmni. Tak penah dpt cabutan bertuah no. 1 huhuhu.. Terharu
    (・´з`・)

    Thanks gif zygha berjoget comel sgt. Hang guna powerpoint pun power!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olololololo.. *hug and pat.*


      Point tu yang power, aku bese2 jek.. *reverse psycho*

      No problem, dude.. I enjoyed doing this..

      Delete
  3. haha comelnyaa zyra. guna power point jugak ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comey kan.. UvU

      Haaah, tu jek yang best buat masa ni..XP

      Delete
  4. comel!!! Nak buat jugak la. (kalau rajin)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat, silalah...! Kalau rajin and ada masa..ehehe..

      Delete
  5. Wakakaa thanks for mentioning my blog, Lee-dono~ X3
    And yes, ini cara 'mengelat' yang baik dan berkesan XP
    Nice gif, hang buat art apa2 pun, mesti jadi comey punya la ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaaaannn? Hehehe, tapi time ni jugakla banyak idea lain mencurah-curah ke ladang gandum.. tchih..!

      Sebab aku comey...haha..eyh? bukan ke? XP

      Delete
  6. Bergoyang-goyang Zyra ditiup angin hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tuan empunya badan cenonet jek, mana larat lawan anging..XP

      Delete
  7. Macam supergirl pulak zyra tu.. ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang dia supergirl pun, at heart.. UvU

      Delete