S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Friday, March 11, 2016

Sayangilah diri anda sebelum anda menyayangi orang lain..







23 comments:

  1. Sudah lah kretif, pandai buat komik deep deep pula. Ishk, nk je aku ambik Lee jadik menantu >_<

    I love meself. A lot. Nasib aku xminat memana artis. Klau minat pun haruslah artis lelaki, wahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tua kerepotla kalau nak tunggu anak hang.. bakal mak mertua dengan bakal menantu sama umoq.. QvQ

      Hmmmmm, yup..rata2 artis aku minat adalah lelaki.. UvU

      Delete
  2. Sudah lah kretif, pandai buat komik deep deep pula. Ishk, nk je aku ambik Lee jadik menantu >_<

    I love meself. A lot. Nasib aku xminat memana artis. Klau minat pun haruslah artis lelaki, wahahahaha

    ReplyDelete
  3. Aku aku.. Aku sayang artis kpop je.. Nak suh diorang ikut syara' macam.. ahh.. cane tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. berdo'a dalam diam..nak reach them macam tak possbile an? XP

      Delete
  4. Makin suka sukaa suka drawing lee kun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yahaaaayyy..! Maceyh2..

      Lukis lepas dah kikis sifat perfectionist dalam diri ini..

      Delete
  5. Ahahahaha. Ini deep. Contradict hooman. Cakap lain, pastu pi bikin mcm lain. Aku le tu. Huk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amek positif, amek positif..walaupun komik ni sarcastic.. =_=''''''''''


      Aku pun samele..sedang cuba berubah ke arah yang lebih baik tapi effort tak cukup and tak bersungguh.. Q_Q

      Delete
  6. Nyahahahha hamikkk! X3

    Aku rasa maybe spesis mek2 macam ni takde cermin yang full-body-size la kat bilik diorang, kalau ada mesti boleh "sedar" kot yang pakaian dorang tu ridiculous. Pulak tu kawan2 dia pun takde sape yang nak amik kisah (atau pun kawan2 dia pun spesis sama macam dia). Hahaa oh noes am I being judgmental? Sukati korang la nak fikir apa... lelz ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaaaa, naaaaaahhhh..!!! XP

      Weh have the right to be judgmental plain-sama so don't be too hard on yourself..XP

      Biasanya macam tulah kan.. A wise man once said, we are what our friends are.. XP

      Tapi aku tak mampu nak tegur, sekadar mampu tengok dan diam-diam berdo'a supaya aku tak jadi macam tu dan aku nak jadi lebih baik dan lebih baik..

      Delete
  7. hahaha kene setepek.kita mmg cmtu kan, kesalahan org nmpk, kesalahan sendiri tak nmpk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. OUCHHH..!!!

      Biasala, manusia kan.. Mata dok kat badan sendiri, tu yang tak nampak..XP

      Delete
  8. Artis kegemaran aku no.1 ada dekat luar negara, so kena fikir jauh sikit nak suruh dia ikut syarak. Hahahaha

    Tapi betullah komik kau tu. Ramai je orang yg tak ingat syarak dan garis panduan dah bila nak berhias. Untuk pakwe/makwe je plak tu. Nanti dah kahwin taknak pulak berhias untuk laki/bini sendiri. Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. samele... aku punye, no 1 ke 2 ke 3 ke...semua kat obersea sana..


      Kaaaannn...haish.. Aku pun tak sempurna lagi tapi setakat ni berlebih-lebihan tu takde lagi..dan harap2 takde sampai bila2..

      Haaaaaaaaa, itu diaaaaaa..!!! Masalah lelaki, tertarik dengan kecantikan yang ghope itu.. Orang macam aku yang bajet nak berhias untuk suami jek lepas kawen ni, memang takde dorang nak pandang de derrrr.. haaaaa, tahanla kalau dah bini ko berhias masa nak keluar jek lepas kawen..kekekeke..

      Delete
  9. mendalam komik ni. bolehlah post kat page huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak post kat page kena ubah dulu.. kena muatkan semua panel dalam satu page so baru sesuai untuk group..huhuhu.. nanti sy buat.. =v=

      Delete
  10. "diri sendiri tak berapa nak sayang ke?" Pergh.. Nice ending.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmmm, nice..nice.. tapi ramai yang butt hurt.. =v=''''''''''

      Delete
  11. Pergh... kena setepek.. hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry....but I'm not sorry at all.. XP

      Delete