S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Saturday, November 5, 2016

Melukis dengan power point



Hi guys,


Tahukah anda, anda boleh melukis menggunakan power point?


Anda tak tahu? Ok, sekarang anda tahu..


Anda hanya perlu.....usaha dari segi mental dan fizikal, dan sedikit imaginasi.. UvU


Jadi memandangkan aku cuma ada power point dan mouse, aku pun lukis guna power point. Let's check it out..! XP


 Saitama Sensei from One Punch!


Kenapa aku pilih dia? Senang.. dia botak, aku tak payah spend masa untuk rambut..kekeke.. 


Lepas tu, aku bosan tengok so aku decide nak buat gif dengan pergerakan yang simple aje. Jadi,aku ke sini dan buat gif. So, let's check this out as well...!




Haaaaah, tu jela nak share..


Sekarang, aku aktif traditional art.. TQ


9 comments:

  1. Saitamaaaa... ni kalau letak dalam kereta kat dashboard ni ok jugak, solar-powered Saitama figure, kepala gerak kiri kanan X3

    Eh Lee, dah layan anime MobPsycho100 belum? :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, kaan..! apa lagi, Plain-sama, execute the plan, please..! UvU


      Dahhhh..!! Production sama kan..? Best..! Out of expectation.. OvO

      Delete
    2. Creator dia sama, the mysterious ONE... heheh

      Delete
  2. weh kau power point pun jadi kan haha. comel jek menatang atas ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadiiik.. Aku tak boleh dok diam masa berjaga.. Kalau aku tidor, selamatla power point tuh..XP

      Delete
  3. hngggghhhhhh awatla comey tak ingat ni?????

    ReplyDelete
  4. hahahah ralit pulak aku tengok kepala dia lenggok lenggok gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun ralit jugak bila tengok balik.. XP

      Delete