S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Tuesday, February 21, 2012

I'll be stronger for the sake of passion.. ^^

" You can do me no harm..dude.. "


Aku akan bersabar dengan bahaman orang lain, pandangan orang lain yang memandang rendah kebolehan kitorang, yang menghentam membabi-buta just because you don't know us well..AKU AKAN BERSABAR..semua demi passion aku which is BASKETBALL.


Banyak ujian Allah timpakan kat aku, nak tengok betul ker aku ni sayang basketball? Hehehe, yes, aku sayang basketball, more than anything else. Malam before game aku nak demam. Dah beberapa hari, I think dah masuk weeks, aku sakit belakang. Beberapa hari dah loya and pagi tadi muntah. Lower limb selalu rasa sakit and kebas. Aku rasa ada high possibility slipped-disc. Mintak2 xla..huu. Nak gi check pun tunggu lepas abeh tournament r.


Well, semalam first game kitorg, opponent adalah from MRSM Kopu dengan nama Kopu Phoenix. Alhamdulillah kitorang menang, mata aku x ingat.


Untuk game tuh aku main sekejap jek as sub. Pest time merasa jadi sub..hehe. Bersyukurla dapat gak main walaupun sekejap. Kalau x dapat main langsung cmner? Hahaha.. Pahtu kena baham ngan coach, katanya aku banyak sangat dribble. Aku tanak justify diri aku kenapa aku banyak dribble sebab aku terima jela diri aku as x reti men jadi terima jela kritikan orang. Aku akan ingat kata2 keling dia sampai mati so that I won't make the same mistake.


"I don't want to see your skills, 
I want to see your teamwork.."


Sedih r gak tapi malas pikir banyak. Your words can do no harm on me. I'll be stronger for the sake of my passion..

2 comments:

  1. semoga Allah memberi balasan yang sepatutnya kpd org yang menganiaya kita

    ReplyDelete