S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Wednesday, August 1, 2012

Freebies: Gadis Bertelekung

Salam Ramadhan.. ^^


Sempena bulan Ramadhan ni, aku nak bagi freebies berupa gadis bertelekung.. Ala2 nak pi solat terawikhla malam2..hehehe. So, jangan malu2, nak amek amek jek..kalau ada yang nak amek. ^^



Citer pasal pi solat tarawikh kat surau/masjid ramai2, aku teringat zaman aku sekolah menengah dulu. Hehehe.. 

Lepas jek abeh solat, semua orang akan berpusu2 keluar daripada surau. Nak balik ke asrama pompuan kena lalu satu kawasan luas, macam padang. Aku ngan member2 aku selalu buat movie sendiri tiap2 kali balik lalu situ. Almaklumlah, gelap, bukan orang cam muka pun. Hahahaha.

Kan baru lepas solat so masing2 semua pakai telekung. Besenya akula yang akan mula gila2 dulu. Aku akan kembangkan telekung aku pahtu lari laju2 sampai ke asrama sambil jerit (Xla kuat mana pun jerit) 

"Batman datangggg!!!!" 

Telekung kan besar jadi bila lari dia akan menggerbang2. Nampakla macam Batman tengah berlari di tengah2 Gotham City! Errr, nampak cam hantu pun ada gak sebab telekung kan putih. 


Pahtu member2 len yang sama gila ngan aku pun ikut..! Hehehe, sonok sungguh zaman tuh, zaman gila. ^^



12 comments:

  1. ase nak je amik semua doodle kt blog ni
    the guna untuk blog
    tp takut hilang originaliti my blog jer

    ReplyDelete
  2. Batmen yeh...tapi..rase macam seram jer....memalam lak tuh...kus semangat i haha

    ReplyDelete
  3. batman versi putih mungkin?hehe

    ReplyDelete
  4. Edy, yg bleh amek tuh amek lerr.. ^^

    Chiko (chibi neko..hehe..) huhuhu, masa buat tuh tringat batman jela..x pk benda len dah..haha..

    Abg jonni..kiut ker giler? haha..

    Nazha Anua, tula yg sy dok pk..hehehe.

    ReplyDelete
  5. comel2 dodles kat sini,mmg berbakat besar ni :)
    Nice one!

    ReplyDelete
  6. alalala comel doodle pakai telekung =)

    ReplyDelete
  7. batman ke langsiak?? gile seram kot kalau 'benda' tu dok ikut berlakon sekali.. ;p

    *tapi, time ramadhan kan? so.. xde la pikir natang tu. sebab beliau dah kena rantai kan?

    ReplyDelete
  8. comei comei nya.. saya ambil satu ya. tq

    ReplyDelete
  9. Salam Lee, Saya salekhan dari Kajang. Boleh ke saya nak gunakan doodle gadise bertelekung tu untuk buat poster program saya?

    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. Boleh, boleh.. Silakan.. Freebies namanya maka boleh guna.. ^^

      Delete