S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Wednesday, March 11, 2015

Wordless Wednesday : My virtual husband

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Source : google
Media : Photoshop CS3
               Paint Tool SAI

15 comments:

  1. Maaf Lee-kun,
    Selama ini gua sangka lu laki2
    Maafffffffh :3

    Mujur gua belum jatuh cinta dekat lu, kahkah ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lulz....gua dah agak dah..! XP
      Maaf diterima..hahaha..

      Pheuuuwww..! Naseb bek..

      Delete
  2. Lee kun.. Hari ni ko berkelakuan pelik dan aku suka. Lol

    ReplyDelete
  3. Lee kun.. Hari ni ko berkelakuan pelik dan aku suka. Lol

    ReplyDelete
  4. Ohh... taste Pan-Asian nampak? kekeke... well, better than those who are fangirling over k-popers who went under the knife, keskeskes ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neah, aku tak suka plastic bag.. Paper bag takpe.. UvU

      Delete
  5. Replies
    1. Eheee, sebab ada orang ensem kan? >v<

      Delete
  6. For the first time aku tgk kau berkelakuan macam perempuan...
    Wahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaa, rare kan? Hahaha..so hargailah..XP

      Delete
  7. Syukur, Lee Kun dah menjadi normal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kaseyh di atas do'a2 kalian..XP

      Delete
  8. Replies
    1. Uwwwwaaahhh..! Yup2..! It's photomanipulation.. Tahniah, anda berjaya merungkai isu utama yang cuba disampaikan dalam post ni...eheeee.. >v<

      Delete