S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Tuesday, April 28, 2015

Keeping up with Lee-Kun

Yoshh...



Aku baru balik dari interview for forensic lecturer post. Sebelum tu ingat sempatla buat entry mintak korang2 do'akan tapi apakan daya, tidak berkesempatan. Daaaaaaan, malam sebelum interview, laptop aku rosak.. Resume, slide mock teaching apa semua dalam tuh..Sekian. So, tak dapatlah aku nak sambung entry tuh. Tapi sekarang nak mintak korang do'akan aku dapatlah kerja tuh ye.. Amiin.. ^^



Nasib baikla ada laptop adik aku, tinggalan dia lepas pergi Jepun. Tapi aku tak try lagi pasang tabby kat laptop ni so taktaula camne. Jadi buat masa ni jangan expect ape2 lukisanlah ye. Lagipun aku kat rumah sekarang, bercuti kunun so tak rajin sangat nak melukis kat rumah.



Hmmmmm, satu lagi.. Nak minta tolong do'akan viva aku berjalan lancar, dipermudahkan and hati pemeriksa2 semua dilembutkan.. Amiin.. Tarikh? Mungkin 12 Mei tapi masih lagi dalam perbincangan.



So, takat tu jelah.. Nak pergi masak nasi ni.. Haaaa, nampak tak permainan kat situh, saja nak bagitau aku rajin tolong mak masuk dapur.. Masuk jela..hahaha..



Pssssstttt, terasa teringin nak buat chocolate chips cookies..! Macam senang.. XP



Jyaaaannn...!!



Doodle kat rumah..
Aku tak reti lukis eye patch..bahaha..XP
This is Lu, my virtual husband.. U////v////U




10 comments:

  1. hensemnya hasbeng lu. bagi lah gua sket. kakakaka.

    forensic lecturer? o-em-giiii Lee! Cool gila. Gua do'akan lu dapat tawaran tersebut dan harap-harap dilembutkan hingga cair hati-hati mereka yg berkenaan (ceh, dh serupa doa mintak jodoh) =,='

    Habis gua nak gigit apa ni? Daha takdak lukisan lu yg buat gua nak menggigit T_T

    Em, lu suka tak kalau gua jd adik ipar lu? Kakakakakakakshitkakaka U////v////U

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hengsem kaaaannn?? Hahaha.. Amiiin..gittewww..! UvU


      Lu gigitla pape pun sementara ni..asal jangan gigit gua udahle..

      Hmmmm, lu nak jadi adik ipar gua..? Sama ada lu nak offer abang lu kepada gua untuk dikorbankan atau lu mengoffer diri lu untuk abang gua..? Masalahnya gua takde abang...haha..XP Gua dapat mengesan shit dalam ketawa lu.. ketawa style baru ni..hahaha..!! XP

      Delete
  2. Aku doakan yg terbaik utk ko sohbat. Kem salam kat Lu, hensem btoi la laki hang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkyu sohbat..amiin..

      Kaaaaan, aku taste tinggi.. UvU

      Delete
  3. Semoga berjaya dapat kerja tersebut.. chaiyok chaiyokkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiin....maceyh2.. Usssshhh..!! >A<9

      Delete
  4. Aku juga mendoakan yg terbaik buat ko wahai sohbat bloggerku, n aku turut berharap yg ko akn kekal sempoi n tidak akn bisa merubah menjadi kerek dgn kitorang bila dh start busy tahap gaban nnt nih, kalo nak kerek dgn org lain tu aku tak kisah ah, tp jgn kerek ngan kitorang... LoL! XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maceyh, plain..! ^^


      Hoh, takde maknenye nak kerek..guhuhuhu.. Tapi kalau aku kerek jugak, silelah lempang aku bagi aku sedar balik..! XP

      Delete
  5. Wow, forensic lecturer..Very nice!
    All the best, Lee.
    Semoga semuanya berjalan dengan lancar.

    Jangan lupa update perkembangan selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat lagi...huhuhu..

      Tenkyu2..! Baikk..! Tapi kalau aku senyap jek toooooh, maknanya takde ape2 perkembanganla.. QAQ

      Delete