S E L A M A T D A T A N G

S E L A M A T          D A T A N G

Super Human

Wednesday, February 1, 2017

#Meettheartistwannabe & #bigmemecosplay2k17



Hi guys,


Bulan lepas, aku ada join #meettheartist & #bigmemecosplay2k17. Aku dah fedap buat overtime keje yang tak setel-setel so aku curi masa sikit untuk join apa yang orang lain join. Aku tertanya-tanya, mana dorang dapat masa yang sangat banyak untuk lukis dan lukis dan lukis.. Ok, abaikan..


So, ini untuk #meettheartistwannabe.. Aku tambah wanna be sebab aku tak anggap diri aku as artist pun.. More to hobbyist.. Sebab tu aku lukis bila aku rasa nak dan betul-betul ada masa jek..haha.. Tapi aku figured out one thing, melukis buat aku happy.. 





Next is for #bigmemecosplay2k17. OC cosplaying as any character from games, animes, cartoons or movies..




Korang boleh cari semua ni kat fb atau instagram. Kalau nak join #bigmemecosplay2k17, masih sempat. 


Sesiapa yang teringin nak kenal aku melalui fb or instagram (baru buat), bolehla cari Lee Heartnet (fb) dan lee_kun14 (instagram). Hmmmmm, basically I'm a boring person, so tak cari pun takpe.. kekeke..


Jyaaaann..! ^^




4 comments:

  1. Hehee... aku pun tak anggap diri aku artist. I think I'm more of a hobbyist or art enthusiast, lukis bila ada mood dan idea nak lukis... heheh

    Anyway lawa n stylo betui hang punya #meettheretis and meme cosplay tu... rajin hang buat lawa2 *thumbs up* X3

    Uuuu... aku nampak passport... n bercakap pasal passport, aku baru lepas renew kelmarin... meheheheee~ X3

    ReplyDelete
  2. Always a pleasure to see your work out there, Lee kun..

    ReplyDelete
  3. dah follow IG kekeke. bestnya kau boleh buat benda yang happy and terapikan diri kau. aku mcm takde je hahaha

    ReplyDelete
  4. Hensem bebenor OC kau ni Lee buat jiwa aku dup dap dup dap hahaha

    Aku tak rasa kau ni seorang boring person. Boring person macam aku. Sentiasa bercerita tentang perkara yang membuatkan orang rasa bosan hahahaha

    ReplyDelete